En ny trend spreder sig pt. med rygende hast gennem landet. Såkaldte hoved-desserter, som er en blanding mellem hovedretter og desserter.

Vi kender alle de traditionelle retter som vel reelt er desserter, men som også spises som hovedret. Herunder bl.a. risengrød, hyldebærsuppe og pandekager.

Den nye trend er dog mere en blanding af normale hovedretter og desserter, som f.eks. vanilleis med brun sovs, stegt torsk med kagekrymmel, frikadeller i slush-ice, samt kartofler med chokoladesovs. Her er der frit valg på alle hylder, så find selv på din yndlings hoved-dessert.

Man kan selvfølgelig også gøre som indbyggerne i Elkhorn i USA, der til en god brunch naturligvis skal have æbleskiver og medisterpølse. Eller “apple slices and mid-easter pearls”, som vores amerikanske ven udtaler.

Er du mere til reelle gode og sunde retter – og intet besvær – så se vores oversigt over nemme måltidskasser her.

 

 

Æbleskiver og medisterpølse
Æbleskiver og medisterpølse

 

 

Apple slices and mid-easter pearls
Apple slices and mid-easter pearls

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *