Asiatisk måltidskasse – se udvalget og find tilbud

Mmhhh… Hvem drømmer sig ikke nogle gange væk til varmere himmelstrøg, hvor duften af lækker mad fra markedsboderne strømmer op i næsen? 

Asiatisk mad består af et ocean af lækre retter. Drømmer du fx om at kunne lave Chicken Tikka Masala, lækker Dim Sum eller velsmagende wokretter i dit eget køkken?

Med en asiatisk måltidskasse bliver du hjulpet på vej med både ingredienser og opskrift – og så bliver det hele leveret direkte til din dør! Nemmere bliver det næsten ikke. 

Populære forhandlere

Mest populær - Børnefamilier
5/5
Mest populær
5/5
Mest populær - Økologi
5/5

Se alle Asiatiske måltidskasser

Antal dage
Antal personer
Sorter måltidskasser
yumbo-hverdagskassen
Hverdagskassen
Yumbo
fra 61 kr.
pr. portion
yumbo-vegetarkassen
Vegetarkassen
Yumbo
fra 61 kr.
pr. portion

Masser af velsmag i en asiatisk måltidskasse

Det asiatiske køkken er langt fra som det danske. I Danmark er vi småforelskede i kød, sovs og kartofler, men i Asien er der i stedet fokus på krydderier (gerne med styrke), krydderurter og masser af grøntsager. 

Står du i dit køkken og længes efter smagen af…

  • Sunde wokretter?
  • Butter Chicken?
  • Dim Sum? 

Så få en asiatisk eller japansk måltidskasse sendt til din dør. Der findes et væld af asiatiske opskrifter, og mange af dem er nemme at gå til og hurtige at lave. Uanset om vi er på besøg i det vietnamesiske, thailandske eller det japanske køkken. 

Nem aftensmad med en asiatisk måltidskasse

Er du klar på at lave lækker aftensmad med krydderurter som citrongræs og koriander? Så er det asiatiske køkken lige noget for dig. 

Alt, du skal gøre, er at vælge den asiatiske eller japanske måltidskasse, du ønsker at få leveret. I måltidskassen finder du alt, du skal bruge – både ingredienser, råvarer og opskrift.

Det hele er målt og vejet af præcist til det antal personer, du ønsker skal spise med. Det gør også noget godt i kampen mod madspild. Du får nemlig kun det, du skal bruge. 

Find en asiatisk måltidskasse på sundaftensmad.dk

Hos sundaftensmad.dk finder du et bredt udvalg af måltidskasser – uanset om du er til dansk, italiensk eller asiatisk mad. 

Her finder du bl.a. måltidskasser fra dailyNam, som leverer lækre asiatiske måltidskasser med sund og varieret mad. Hos dailyNam bliver der ikke sparet på kvaliteten af råvarerne – så her er du virkelig sikret et lækkert asiatisk måltid. 

Når du skal bestille din måltidskasse, er det selvfølgelig lige meget, hvor mange personer du er i husstanden.

Om du er single, har to roomies eller jonglerer en børneflok på fire, findes der en måltidskasse, der passer til jer. Her på siden finder du bl.a. også måltidskasser fra kendte mærker som HelloFresh, RetNemt og Simple Feast. 

召し上がれ! (Velbekomme på japansk)

Sådan tjener Sundaftensmad.dk penge

Sundaftensmad.dk er en prissammenligningsside for måltidskasser.

Vi har inkluderet 100+ måltidskasser i vores oversigt og modtager kommission når du bestiller en måltidskasse fra en af vores samarbejdspartnere.

Hvis du kan klikke videre til en forhandler er det en kommerciel samarbejdspartner. 

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for Hello Fresh.

Hvis ikke du kan klikke videre, men kun kan se navn og forhandler, så er det ikke en samarbejdspartner.

Vi følger Forbrugerstyrelsens vejledning om skjult reklame, som rettesnor og forsøger at være fuldt gennemsigtige.

Vores standardsortering af resultater er udvalgt så den viser nogle af vores mest populære samarbejdspartnere først, men du kan selv ændre i sortering og filtrering.