Coop måltidkasser rabatkoder og anmeldelse

Du kender sikkert Coop, fra de mere end 1000 supermarkeder, der dækker det danske land. Kvickly, Brugsen, Irma og Fakta kan nævnes som nogle få.

Coop har tidligere udbudt de klassiske måltidskasser, som vi kender dem, men i dag er konceptet under ombygning og det er ikke muligt at bestille måltidskasser fra Coop lige nu.

Tjek tilbage senere for nyt om Coop måltidskasser.

Populære måltidskasser fra Coop

Antal dage
Antal personer
Sorter måltidskasser
Vi kunne ikke finde nogle måltidskasser fra Coop, prøv med en anden forhandler

Historien bag Coop måltidskasser

Coop har faktisk eksisteret i mere end 150 år. Det opstod i Nordjylland, Thisted, hvor en gruppe af byens borgere gik sammen med sognepræsten om at danne en brugsforening, der skulle skaffe forbrugerne bedre og billigere varer.

Bare seks år efter åbningen af den første brugs, var der kommet 99 nye til, som lå spredt rundt om i Danmark. Ideen vandt succes, for i dag findes der mere end 1000 Coop-butikker i landet og endnu flere, når man tæller hele Norden med.

Supermarkedskæden har flere gange udvidet sit koncept med bl.a. produktion af møbler, udgivelsen af forbrugermagasinet Samvirke og nu i dag bestilling og køb af fødevarer over internettet.

Hvilke måltidskasser tilbyder Coop?

Coop måltidskasser er måske de mest fleksible af dem alle. Selvom der tidligere fandtes en decideret måltidskasse fra Coop, hvor råvarer og opskrifter var sat sammen af kokke, blev pakket og leveret direkte til døren, så er dette koncept p.t. sat på pause.

I stedet kan man som sulten forbruger stadig benytte sig af Coop.dk/mad.

På Coop Mad finder du det samme brede udvalg, som du ser i de lokale butikker, men i stedet for at skulle en tur i Irma, Fakta og bagefter i Kvickly, kan du tage indkøbene fra samtlige supermarkeder hjemme fra sofaen.

Hvor mange personer du bestiller mad til, bestemmer du selv, for Coop måltidskasse pakker du helt selv. Der er mulighed for at vælge friske råvarer i kassen til tre af dagene – og færdiglavede retter til resten af ugen. Eller omvendt.

På Coop Mad får du hurtigt et langt bedre overblik over udbuddet samt gode tilbud, end når du tager den sædvanlige tur i din lokale brugs. Alle varer er inddelt i overskuelige kategorier, og aftensmaden kan være handlet ind i løbet af ganske kort tid.

Hvordan foregår bestilling og levering hos Coop?

Læg dine varer i den virtuelle indkøbskurv og gå til kassen, når du er klart til at bestille. Det kan bedst betale sig at gøre hele ugens indkøb på én gang, for du skal lægge en leveringspris på mellem 30-70 kr. oven i prisen for dine varer.

Leveringsprisen varierer alt efter hvornår på dagen, du ønsker at modtage varerne.

Dine varer kan nå hjem til dig allerede kl. 8 om morgenen dagen efter din bestilling. Leveringstiden ser du, inden du foretager bestillingen, og den afhænger af, hvor i landet du bor.

Der er et minimumskøb på 400 kr, når du skal bestille varer til døren. Hvis du derimod selv kan hente de pakkede varer i dit lokale supermarked, kan du nøjes med at bestille for minimum 300 kr, og så er leveringsomkostningerne selvfølgelig på 0 kr.

Sådan tjener Sundaftensmad.dk penge

Sundaftensmad.dk er en prissammenligningsside for måltidskasser.

Vi har inkluderet 100+ måltidskasser i vores oversigt og modtager kommission når du bestiller en måltidskasse fra en af vores samarbejdspartnere.

Hvis du kan klikke videre til en forhandler er det en kommerciel samarbejdspartner. 

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for Hello Fresh.

Hvis ikke du kan klikke videre, men kun kan se navn og forhandler, så er det ikke en samarbejdspartner.

Vi følger Forbrugerstyrelsens vejledning om skjult reklame, som rettesnor og forsøger at være fuldt gennemsigtige.

Vores standardsortering af resultater er udvalgt så den viser nogle af vores mest populære samarbejdspartnere først, men du kan selv ændre i sortering og filtrering.