Kokkens Hverdagsmad måltidkasser rabatkoder og anmeldelse

Hos Kokkens Hverdagsmad får du måltidskasser med en hurtig tilberedningstid. Retterne er klassiske og solide og byder på opskrifter, som en typisk familie, store som små, vil kunne glæde sig over at dele.

Det er let at vælge imellem Kokkens Hverdagsmads måltidskasser, for de tilbyder kun to forskellige. Dette falder til gengæld meget godt i spænd med resten af virksomhedens koncept, som går ud på at gøre lækker aftensmad så simpelt som muligt.

Netop nu kan du få hele 30% i rabat på dine første 3 måltidskasser. Du skal ikke benytte en rabatkode, men finder tilbuddet direkte via nedenstående link:

Få her 30% i rabat på dine første 3 måltidskasser

Populære måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Antal dage
Antal personer
Sorter måltidskasser
Spar 20% på første måltidskasse
Pokebowl-min
Kokkens Familiekasse
Kokkens Hverdagsmad
fra 36 kr.
pr. portion

Historien bag Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Kokkens Hverdagsmad er ejet af Catering Danmark, som blandt andet også ejer det kendte cateringfirma Kokken & Jomfruen.

På den anden side er Catering Danmark ejet af den danske andelsforening Coop, og det er derfor, du muligvis har set, at Coop reklamerer for Kokkens Hverdagsmads måltidskasser.

Hvilke måltidskasser tilbyder Kokkens Hverdagsmad?

Når du tager et kig på Kokkens Hverdagsmad, får du lynhurtigt dannet dig et overblik. Vil du have Kokkens Familiekasse eller Kokkens Grønne Kasse? Det er da til at finde ud af.

I Kokkens Familiekasse er retterne hovedsageligt klassiske danske med enkelte twists undervejs. Det er her, du kan finde hakkebøf med bearnaisesovs eller boller i karry – ligesom der også kan dukke en enkelt dag op med eksempelvis pad thai med nudler og kylling.

Til familier hvor børnene har sarte smagsløg, er Kokkens Familiekasse et oplagt valg.

I Kokkens Hverdags Grønne måltidskasse er hovedparten af ingredienserne økologiske grøntsager. Der er skåret ned på kulhydrater og fedt og op for proteinerne.

Kokkens Hverdagsmad tilbyder ikke vegetariske måltidskasser, men i den Grønne Kasse kan man forvente at få en kødfri ret fra tid til anden.

I begge Kokkens Hverdagsmads måltidskasser er maden tilberedt så meget som muligt på forhånd. Det betyder, at der som regel kun skal koges nogle ris eller skæres et par tomater udover at varme retten op, og tilberedningstiden ligger derfor i gennemsnit på ca. 20 minutter.

Retterne er faktisk så nemme at tilberede, at der ikke medfølger en opskrift men derimod en trin-for-trin guide, som især er god for børnene at følge, når de skal være med i køkkenet.

Du får på forhånd at vide, hvilke retter du kan forvente at modtage i din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Hvis du ikke er enig i menuen, findes der dog for hver dag 3 alternative retter, som du frit kan vælge i stedet.

Få her 30% i rabat på dine første 3 måltidskasser

Hvordan foregår bestilling og levering hos Kokkens Hverdagsmad?

Du kan bestille din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad til 1 til 5 personer i 3 eller 4 dage alt efter hvilken type måltidskasse, du vælger. Du bestemmer selv, om måltidskassen skal komme en eller flere gange om måneden.

Fragten er gratis, når du bestiller måltidskasser til flere uger. Hvis du kun vil have din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad en enkelt gang, koster fragten til gengæld 65 kr. 

Få her 30% i rabat på dine første 3 måltidskasser

Sådan tjener Sundaftensmad.dk penge

Sundaftensmad.dk er en prissammenligningsside for måltidskasser.

Vi har inkluderet 100+ måltidskasser i vores oversigt og modtager kommission når du bestiller en måltidskasse fra en af vores samarbejdspartnere.

Hvis du kan klikke videre til en forhandler er det en kommerciel samarbejdspartner. 

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for Hello Fresh.

Hvis ikke du kan klikke videre, men kun kan se navn og forhandler, så er det ikke en samarbejdspartner.

Vi følger Forbrugerstyrelsens vejledning om skjult reklame, som rettesnor og forsøger at være fuldt gennemsigtige.

Vores standardsortering af resultater er udvalgt så den viser nogle af vores mest populære samarbejdspartnere først, men du kan selv ændre i sortering og filtrering.