Marley Spoon måltidskasser rabatkode og anmeldelse

Marley Spoon er en tysk virksomhed, der siden sin opstart i 2014 allerede har udvidet til Østrig, Belgien, Holland, Australien, USA – og Danmark siden 2019.

Marley Spoon måltidskasse sammensættes af dig selv. Der er altså ingen låste måltidskasser såsom Børnevenlig, Lowcarb eller Quick, men derimod en bred vifte af retter, som du kan vælge imellem fra uge til uge.

Marley Spoon arbejder for større bæredygtighed, og virksomheden er en såkaldt CO2-neutral virksomhed, der desuden støtter velgørende projekter i tredjeverdenslande for at begrænse CO2-udslip yderligere.

NETOP NU KAN DU SPARE HELE 40% PÅ FØRSTE ORDRE…!

Besøg Marley Spoon her

Populære måltidskasser fra Marley Spoon

Antal dage
Antal personer
Sorter måltidskasser
Spar 40% på første ordre
plan_family
4-personers måltidskasse
Marley Spoon
fra 39 kr.
pr. portion
Spar 40% på første ordre
plan_web
2-personers måltidskasse
Marley Spoon
fra 47 kr.
pr. portion

Historien bag Marley Spoon måltidskasser

Tyskeren Fabian Siegel grundlagde i 2014 Marley Spoon sammen med sin barndomsven Till Neatby. Det var ikke Fabians første virksomhed men måske den, der skulle bringe ham størst succes.

Fabian fortæller selv, at det var hans kærlighed til mad samt overbevisningen om, at madlavning ikke behøver at være hverken besværligt eller tidskrævende, der gav ham ideen til at starte Marley Spoon.

I første omgang fungerede Marley Spoon som en online indkøbsløsning, hvor man kunne købe et enkelt måltid mad eller flere. Ideen skabte dog ikke faste kunder, før konceptet blev lavet om til en abonnementsordning, og folk begyndte at bruge Marley Spoon som en ugentlig løsning til maden på hverdagsaftener.   

I dag er Marley Spoon flere milliarder kr. værd, og virksomheden fortsætter med at gro langsomt men stødt.

NETOP NU KAN DU SPARE HELE 40% PÅ FØRSTE ORDRE…!

Besøg Marley Spoon her

Hvilke måltidskasser tilbyder Marley Spoon?

Folk skal kunne lave sund mad af friske råvarer uden at mangle hverken tid eller motivation. Marley Spoons koncept lyder jo ikke specielt anderledes end alle andre måltidskasseudbyderes, så hvad er det egentlig, der gør, at de skiller sig ud?

Råvarerne er ikke økologiske, men der lægges vægt på, at de skal købes fra lokale producenter. Marley Spoon vil være 100% CO2-neutral, og indtil videre har virksomheden så godt som nået sit mål.

Lokal produktion, bæredygtig og genanvendelig emballage samt perfekt afmålte retter, så madspildet bliver næsten nul er Marley Spoons principielle metoder til at skåne miljøet.

Når alt dette alligevel ikke er nok, støtter virksomheden op om grønne projekter i u-lande, hvor der blandt andet plantes flere træer.

Marley Spoon tilbyder måltidskasser, som er fleksible i deres indhold.

Du tilrettelægger faktisk selv din måltidskasse og vælger ugens retter ud fra familiens ønsker.

Hver uge finder du 30 retter at vælge imellem hos Marley Spoon, hvoraf du kan vælge til 2, 3, 4 eller 5 af ugens dage. Desværre er det kun muligt at købe en måltidskasse til enten 2 eller 4 personer.

Ugens retter er præsenteret med billeder og opskrifter samt små etiketter, der indikerer, om retterne er fri for gluten eller kød, er børnevenlige, lowcarb eller andet. Du kan også vælge, at din måltidskasse fra Marley Spoon skal være 100% vegetarisk.

NETOP NU KAN DU SPARE HELE 40% PÅ FØRSTE ORDRE…!

Besøg Marley Spoon her

Hvordan foregår bestilling og levering hos Marley Spoon?

Selvom du godt kan se ugens retter, inden du bestiller, så kan du ikke vælge dem på forhånd.

Først vælger du antal dage og personer, så vælger du dit postnummer, og så udfylder du betalingsoplysninger. Sidste skridt er at vælge dine retter til ugens måltidskasse.

Leveringen er gratis og kan modtages i to forskellige tidsrum. Leveringsdagen afhænger af, hvor du bor i landet.

NETOP NU KAN DU SPARE HELE 40% PÅ FØRSTE ORDRE…!

Besøg Marley Spoon her

Sådan tjener Sundaftensmad.dk penge

Sundaftensmad.dk er en prissammenligningsside for måltidskasser.

Vi har inkluderet 100+ måltidskasser i vores oversigt og modtager kommission når du bestiller en måltidskasse fra en af vores samarbejdspartnere.

Hvis du kan klikke videre til en forhandler er det en kommerciel samarbejdspartner. 

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for Hello Fresh.

Hvis ikke du kan klikke videre, men kun kan se navn og forhandler, så er det ikke en samarbejdspartner.

Vi følger Forbrugerstyrelsens vejledning om skjult reklame, som rettesnor og forsøger at være fuldt gennemsigtige.

Vores standardsortering af resultater er udvalgt så den viser nogle af vores mest populære samarbejdspartnere først, men du kan selv ændre i sortering og filtrering.