Nemlig måltidkasser rabatkoder og anmeldelse

Udover at sælge dagligvarer online så er Nemlig også udbyder af et lille men varieret udvalg af måltidskasser. Nemlig har eksisteret siden 2010, og butikken kan udelukkende besøges online.

Nemlig har blandt andet vundet priser fra B.T. og Politiken for at være de billigste forhandlere af supermarkedsprodukter online.

Populære måltidskasser fra Nemlig

Antal dage
Antal personer
Sorter måltidskasser
Vi kunne ikke finde nogle måltidskasser fra Nemlig, prøv med en anden forhandler..

Historien bag Nemlig måltidskasser

Det er den danske iværksætter Stefan Plenge, der i 2010 oprettede Nemlig som et aktieselskab. De første få år af virksomhedens levetid bød på en flot omsætning, men det var især i løbet af corona-krisen, der startede i foråret 2020, at Nemlig fik vokseværk i takt med, at danskerne for alvor fik øjnene op for de online indkøbsture.

I dag finder du både dagligvarer, færdigretter, opskrifter og måltidskasser på Nemlig.com.

Hvilke måltidskasser tilbyder Nemlig?

Nemlig tilbyder et lille men solidt udvalg af måltidskasser. Der er både måltidskasser målrettet til familien, hvor retterne er velkendte og uden fremmedartede ingredienser, som især børn kan have det svært med. Men også måltidskasser der udfordrer smagsløgene med eksotiske ingredienser og udenlandske retter.

Kort sagt tilbyder Nemlig måltidskasser, hvor der er lidt for enhver smag.  

Du finder den slanke, den hurtige, den vegetariske, den familievenlige, den eksotiske og den klassiske blandt Nemligs måltidskasser.

Halvdelen af måltidskasserne er økologiske, mens den anden halvdel i reglen er med konventionelt producerede råvarer.

Hvis du har svært ved at bestemme dig for en måltidskasse, kan du også benytte dig af byg-selv kassen, hvor du frit vælger ugens retter på tværs af måltidskasser. Byg-selv kassen koster dog en anelse mere per ret, så hvis du alligevel vælger alle retter fra samme måltidskasse, bør du gå efter en af de disse.

Hvordan foregår bestilling og levering hos Nemlig?

Bestillingen af din måltidskasse fra Nemlig er lige ud ad landevejen. Inden du betaler, vælger du, om du vil bestille din måltidskasse til 2, 3, 4 eller 5 personer. – Det er altså ikke fra Nemlig, at du skal vælge måltidskasser, hvis du bor alene.

Du vælger måltidskassen til 2, 3 eller 4 dage om ugen, og priserne per ret kan nå helt ned på 40 kr., alt efter hvilken måltidskasse du bestiller.

Prisen for leveringen varierer mellem 19 og 39 kr. alt efter leveringsdag og tidspunkt. Du kan selv bestemme, om din måltidskasse fra Nemlig skal bringes direkte til døren, når du ved, du er hjemme til at modtage den, eller om måltidskassen kan leveres i et fleksibelt tidsrum på en trappesten eller i et skur, hvilket er en løsning, der koster cirka 20 kr. mindre.

Måske har du også lyst til at få hjælp til aftensmaden de sidste af ugens dage?

Når du nu alligevel bestiller din måltidskasse så tag et kig på Nemligs andre varer. Du finder et bredt udvalg af almindelige dagligvarer, ligesom du også kan finde direkte inspiration til aftensmaden i form af udførlige opskrifter.

Vælg en opskrift på Nemligs hjemmeside og nyd, at alle ingredienserne ligger klar til at føjes direkte til din virtuelle indkøbskurv.

Sådan tjener Sundaftensmad.dk penge

Sundaftensmad.dk er en prissammenligningsside for måltidskasser.

Vi har inkluderet 100+ måltidskasser i vores oversigt og modtager kommission når du bestiller en måltidskasse fra en af vores samarbejdspartnere.

Hvis du kan klikke videre til en forhandler er det en kommerciel samarbejdspartner. 

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for Hello Fresh.

Hvis ikke du kan klikke videre, men kun kan se navn og forhandler, så er det ikke en samarbejdspartner.

Vi følger Forbrugerstyrelsens vejledning om skjult reklame, som rettesnor og forsøger at være fuldt gennemsigtige.

Vores standardsortering af resultater er udvalgt så den viser nogle af vores mest populære samarbejdspartnere først, men du kan selv ændre i sortering og filtrering.